Modele de design pentru balcon


Cel mai bun mod de a obține un model 3-D al unui balcon este să găsești un magazin de modele 3D. Aceste modele vor avea dimensiunile exacte ale balconului dvs. și sunt gata de descărcat sau vizualizat. De asemenea, puteți descărca versiunea gratuită a acestor modele pentru a vă simți despre produsul finit. Iată primele 3 site-uri unde puteți găsi cele mai bune modele de design de balcon: serrurier.com, cgtrader și collda.

o Căutați o pată de beton. Pentru un balcon mai beton, pata reactivă de beton va reacționa cu betonul și își va schimba culoarea. Culorile petelor reactive sunt limitate la tonuri de pământ și pot conține săruri metalice. Petele de beton nereactive, pe de altă parte, sunt pe bază de apă și vin într-o paletă mai largă de culori. Dacă sunteți în căutarea unei pate pentru balconul dvs., masa și scaunele în stil bistro sunt o modalitate excelentă de a începe.

Dacă sunteți în căutarea unui balcon în stil modern, ar trebui să luați în considerare o pată de beton. Este ideal pentru casele cu balustrade din fier forjat și exterior din cărămidă. Acest tip de pată de beton poate veni într-o gamă largă de culori și este disponibil într-o gamă largă de finisaje. Este ușor să asortezi o culoare cu alta și poate adăuga un aspect unic balconului tău. Frumusețea acestui tip de finisaj este că poți personaliza culoarea petei tale pentru a se potrivi cu restul casei tale.

Un set de scaune clasic în stil bistro este perfect pentru balcoane cu puțin farmec urban. Aceste piese ar arăta grozav cu o balustradă din fier forjat și un exterior din cărămidă. Aceste scaune sunt fabricate din oțel acoperit cu pulbere sau fier forjat și pot fi achiziționate în orice culoare doriți. Puteți găsi aceste mese și scaune de terasă într-o varietate de stiluri, inclusiv ratan, răchită și fier forjat.

Pe lângă alegerea unei balustrade de balcon, stilul podelei balconului tău poate face și o mare diferență în aspectul general al zonei. Indiferent dacă preferi un stil contemporan sau unul mai tradițional, o masă și scaune în stil bistro vor arăta grozav pe balconul tău. Poti chiar personaliza culorile scaunelor in functie de tematica casei tale. În orice caz, modelul de design de balcon pe care îl alegeți ar trebui să reflecte stilul dvs. personal.

Dacă aveți un balcon cu farmec urban, vă recomandăm să utilizați un set de scaune în stil bistro. Acest stil este perfect pentru casele cu exterior din cărămidă și balustrade din fier forjat. Masa și scaunele în stil bistro sunt din fier forjat sau din oțel acoperit cu pulbere. Aceste mese și scaune pot fi colorate la comandă și realizate pentru a se potrivi oricărei scheme de culori pe care o alegeți. Indiferent dacă optați pentru fier forjat sau acoperit cu pulbere, aceste modele vor îmbunătăți aspectul casei dvs.

Balcoanele din beton sunt de obicei neîmpodobite, dar o pată de beton poate adăuga o notă de fler. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unui aspect mai unic, luați în considerare utilizarea unei pate pe bază de acid. Acestea pot fi găsite numai în tonuri naturale de pământ și pot avea săruri metalice. Dacă sunteți în căutarea unui aspect mai modern, o pată acrilică pe bază de apă este cea mai bună opțiune.

Indiferent de material, un balcon din beton va arăta grozav cu scaune în stil bistro. Pentru un balcon din beton, poți folosi o pată de beton sau una nereactivă. Primul este pe bază de acid, iar cel de-al doilea este pe bază de apă. Tipul nereactiv nu va reacționa cu betonul și nu va afecta structura, dar va adăuga o pată de culoare balconului.

Pe lângă estetica unui balcon, este important să luați în considerare iluminatul. Dacă intenționați să petreceți mult timp afară, veți dori să vă asigurați că sunteți confortabil și în siguranță. Pe lângă iluminare, veți dori să luați în considerare tipul de iluminat pe care îl utilizați. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să instalați lumini încastrate. Nu vor atrage atenția, dar vă vor permite să folosiți lumini de exterior seara.

Dacă plănuiți să petreceți timp pe balcon, alegeți mobilierul potrivit. O canapea confortabilă este esențială pentru toată lumea, așa că ar trebui să alegi un șezlong cu spătar. De asemenea, veți dori o masă în stil bistro. O masă și scaune pot fi ideale pentru balconul casei tale. Un set în stil bistro face ca spațiul să pară mai primitor și pot fi chiar făcute la comandă.

Latest articles

spot_imgspot_img

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img