20 de idei elegante de perdele de duș boeme pe care le veți iubi

Te-ai săturat să vezi o baie plictisitoare în fiecare zi? La urma urmei, este doar o baie, nu? Nu este un spațiu căruia ar trebui să depuneți mult efort și timp. Da, crezi? Mai gandeste-te. De data aceasta, gândește-te la cât timp petreci în baie. (Cu siguranță îmi petrec ceva timp în al meu. Mai ales pentru că acolo mă gândesc fără să mă deranjez.) Cât de mult se folosește atunci când ai vizitatori, familia și prietenii? Cât de mult au stat micuții tăi (dacă ai) acolo pentru a-și face treaba, poate fi olita, pipi sau cel mai preferat lucru de făcut, ora băii? Vezi, baia nu este ceva ce pur și simplu trece cu vederea pentru că tu și familia ta o poți folosi mai des decât credeai că o faci. Trebuie să-i păstrezi curățenia și atmosfera pe care vrei să o aibă. Ca să-l faci mai relaxant și mai interesant în același timp. Dacă ești genul de persoană care dorește să-ți facă baia să iasă în cel mai simplu și convenabil mod posibil, fără a cheltui prea mult, această listă este potrivită pentru tine. Nu trebuie să vă dedicați niciunui design pe termen lung, cum ar fi pictura sau să vă refaceți întregul spațiu doar pentru a obține acea ambianță de spa pe care ne dorim cu toții să o avem în baia noastră. Deci, ce poți face? Tot ce trebuie să faceți este să îi acordați puțin timp și poate să cheltuiți și câțiva bani sau chiar o puteți face singur dacă aveți instrumentele și abilitățile necesare pentru a face acest lucru. Permiteți-mi să vă asigur că ceea ce sunteți pe cale să vedeți va oferi băii dvs. o schimbare instantanee cu un aspect de inspirație globală sau eclectic, care este la modă și șic. Ești încântat să afli mai multe despre asta? Continuați să citiți pentru a vedea aceste 20 de perdele de duș elegante, boeme, pe care le-am adunat pentru a începe. Blowing Feathers

Lasă hippie-ul din tine să preia conducerea și fă ca această perdea de duș colorată să fie în centrul atenției în baia ta. Culorile sale minunate ar arăta absolut frumos într-un spațiu neutru, iar modelul cu pene supradimensionate este perfect pentru a adăuga interes și textura bai amenajate dumneavoastră.

Sierra Shower Curtain

Această perdea de duș din cupru este un plus grozav pentru baia ta boemă de inspirație tropicală. Aspectul boho vorbește despre natură și despre cât de uimitoare este ca această frumoasă perdea cu nimic altceva decât culori frumoase și bogate de pământ. Nuanțele sale elegante ar lua o crestătură oricărui design de baie, iar modelul și dungile sale în formă de valuri vor adăuga cu siguranță textură și pumn oricărui spațiu.

Aria Pom Pom Shower Curtain

Adaugă o atmosferă boemă șic cu această perdea de duș împodobită cu pompoane negre deasupra, creând un contrast grozav și distractiv cu baza sa albă. Acest accent nervos va arăta minunat în orice interioare de baie.

Ikat Bloom

Dacă sunteți în căutarea unui pumn îndrăzneț în baia dvs., alegeți această perdea de duș inspirată de ikat. Are modele unice și jucăușe, cu culori moi fermecătoare, care vorbesc boem în toate sensurile.

Risa Shower Curtain

O altă perdea care prezintă un aspect eclectic elegant și modele și culori interesante garantate să lumineze și să ofere acel aer boem oricărui spațiu de baie.

Hutcherson Shower Curtain  Vintage Crochet Shower Curtain  Tropical Paradise Shower Curtain   Mindra 72-Inch Shower Curtain in Natural Nina Close Up Vertical Gradient Tie Dye Figures Hippie Alter Life Retro Artwork Shower Curtain  Darla Shower Curtain Harvard Street Georgina Shower Curtain  Lauren Conrad  Kendricks Shower Curtain Bohemian Map Shower Curtain  Natural Lodge Shower Curtain Caprice Shower Curtain  Ankeny Voile Ruffled Tier Shower Curtain  Une Femme In Blue

Creați un spațiu boem relaxant și delicat în baia dvs. cu această perdea de duș delicată, dar îndrăzneață, într-o nuanță delicată feminină de roz, lavandă și flori crem pe o bază liniștitoare albastră. Această perdea de duș va arăta uimitor în spațiile cu scheme de culori deschise. Alegerea unei perdele de duș boeme care să fie în centrul scenei în spațiul de baie este una dintre cele mai elegante și la modă modalități de a merge dacă ți-e frică să faci schimbări pe termen lung în casa ta. Vă puteți schimba oricând vă schimbați starea de spirit sau doriți să obțineți un aspect diferit. Acest aspect global, care ar putea fi neclintit și șic, va oferi spațiului tău un fler unic într-o clipă. Ar putea schimba întreaga atmosferă într-o atmosferă distractivă, rece, dar primitoare. Culorile pe care le-am prezentat astăzi sunt în cea mai mare parte atenuate și moi, dar cu un contrast deosebit și modele foarte interesante care ar putea ridica o dispoziție plictisitoare. Sper că am reușit să vă aprind entuziasmul de a privi acest stil frumos eclectic. Aceste modele incredibile de perdele de duș boeme ar arăta mai boho decât este deja dacă încorporezi plante în spațiul tău. Mai multe plante la diferite înălțimi nu numai că ar adăuga farmec, dar ar curăța și aerul pe care îl respiri. Spune-mi pe care dintre acele frumuseți din listă ai folosi cel mai probabil. Mi-ar plăcea să aud de la tine.

Latest articles

spot_imgspot_img

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img