20 de modele superbe de sufragerie contemporane, gri și alb

Sufrageria este locul în care distram oaspeții și, din acest motiv, vrem să ne asigurăm că nu este doar primitoare, ci și bine concepută. Și tu gândești așa despre camera ta de zi? Cu siguranță, vrei ca camera ta de zi să arate grozav! O modalitate de a face acest lucru este să alegi culorile perfecte care se vor potrivi personalității tale și tipului de spațiu pe care vrei să-l obții. Căutați inspirație pentru designul camerei de zi? Astăzi, am adunat camere de zi contemporane, gri și albe, pentru a le adăuga la lista lungă de inspirație pentru design interior. Iar dacă iubiți aceste culori neutre, fără îndoială veți iubi spațiile pe care vi le vom arăta mai jos. Începem: Key Biscayne Residence

Un lucru pe care-l iubesc în această sufragerie sunt luminile cu pandantiv cu culori aurii, precum și modelele de pe covorul, care conferă caracter.

sufrageria.

Camden

Brandon Architects, Inc. Acesta are un amestec de diferite modele de mobilier, dar arată grozav împreună. De asemenea, este frumos că este conectat la spațiul exterior.MidtownNICHE home styling Pereții și tavanul albi par să încadreze acest spațiu cu mobilier gri în el. Folosirea podelei din lemn aduce căldură zonei. Pernele de diferite dimensiuni și culori adaugă un fler creativ zonei de zi.
448 Beacon Street: Living Room The Holland Companies The grand piano is a dramatic feature in this living room. With the looks of it, the owner loves arts which can be mirrored by her choice of painting and accessories.Fereastră din sticlă Johnson Squared Architecture + Planning înconjoară această cameră de zi. Există și decoruri aurii în jurul lui, care aduc o notă de epocă spațiului.The Crafted House Folio Design London It is apparent that the inspiration of this space is nature because of the colors used in it. This reminds me of our other post which was the indoor plants on living room. Aside from grays, there are also brown, black and green accents, making it look warm and homey.Fotografie Twist Tours La prima vedere, veți observa fără îndoială cât de spațioasă este această zonă de zi cu podea din lemn. Un covor gri închis definește zona de zi, în timp ce tavanul și pereții sunt toți în alb. De aici, se poate vedea bine zona piscinei și grădinii datorită ușilor și ferestrelor din sticlă.169 Ansley ForestScenic Sotheby’s International Rea+ lty Pe lângă culorile gri și alb, puteți observa și o pereche de scaune verzi, care aduc un aspect dulce spațiului. Zona de zi este, de asemenea, plină de lumină naturală, în timp ce candelabru rotund de cristal îi adaugă un fler plin de farmec.
Fabricare personalizată Apex Deși această sufragerie este în întregime gri, există multă dramă în ea de la perdele și toate celelalte zone. Șemineul este, de asemenea, o caracteristică care aduce frumusețe spațiului.
Ambelside, West Vancouver Janet Scagel Design For this one, it used a combination of white and gray as well as wood not just for the flooring but also for the fireplace. The white colors make the area bright.Has Home Technologies This gray living room has a beautiful spider-like chandelier and a huge wall painting. There is also a gallery of black and white images that line one side of the wall. Apart from the gray sofa and throw pillows, colors pillows add a spark of life into the space.Todd Norwood Studio, Inc. Puteți vedea că acest spațiu este frumos proiectat, cu ferestre de sticlă în jurul lui. Ceea ce îmi place aici este covorul moale și scaunele nepotrivite, care arată bine împreună datorită culorii lor.Grade II Listed, Hertfordshire HomeCherie Lee Interiors Această cameră de zi spațioasă are multe decorațiuni diferite, de la decoruri de perete la măsuța de cafea. Desigur, cui i-ar lipsi acel candelabru rotund minunat de cristal de pe tavan?
Virginia Waters - Octogan DevelopmentsThe L&C Company O zonă de living în care canapeaua ocupa colțul pentru a oferi mai mult spațiu. Se vede că proprietarul nu este un fan al imprimeurilor.
Industrial Loft Zin Home Don’t you love the industrial feel of this space? It is very nice, right? The combination of wood, concrete, and glass is impressive. But what really draws my eyes into the space is that white brick wall.Stocker Hoesterey Muntenegru Iubește senzația acestui spațiu! Dacă te uiți în jur, există multe caracteristici interesante în zonă, inclusiv măsuța de cafea și decorațiunile. Este frumos că, în afară de griurile din el, există note de culoare din decorul peretelui și acea pernă albastră.Smith Street Urban Chic Property Styling One can easily get that modern minimalist feel in this living room with a dark gray sofa set. The effect of using a light wood flooring and white paint for the walls and ceiling gives the living area a relaxing and inviting aura.onyxonthebay În afară de frumoasa combinație de alb și aproape gri argintiu, popa bruscă de verde de la plantă și măsuța de cafea din lemn natural este prea puternic pentru a fi ratată! Nu putem nega că acestea au avut un mare impact asupra întregului spațiu.Del Mar ResidenceMatter Planning + Design LLC Deși acesta nu este atât de spațios, a fost realizat într-o manieră foarte creativă, având în vedere funcția. Observați că acest living deschis conține și bucătăria și zona de luat masa.
The WasleyDalecki Design Contrastul de culori din acest spațiu de locuit și atractivitatea caldă a podelei din lemn de esență tare închis creează un interior uimitor. Acest lucru s-ar califica, fără îndoială, pentru a face parte dintr-o carte de idei pentru camerele de zi contemporane! Adevăratul avantaj al folosirii gri și alb este că oferă casei o aură relaxantă și permite proprietarilor să adauge decoruri colorate în ea. Este ușor să alegeți anumite culori pe care doriți să le adăugați spațiului dvs. deoarece gri și alb sunt ambele culori neutre. Aceasta înseamnă că funcționează bine indiferent de culoarea sau modelul pe care ai dori să-l adaugi spațiului tău. Camerele de zi contemporane gri și albe de mai sus vă vor inspira cu siguranță să utilizați această schemă de culori pentru casa dvs.

Latest articles

spot_imgspot_img

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img